Vi söker en utbildad förskollärare till vår småbarnsavdelning (1-3 år). Du behöver inte ha längre erfarenhet, vi har både förskollärare och barnskötare med lång erfarenhet som gärna ställer upp som mentorer och delar med sig av sina kunskaper. Vi ser gärna att du är lugn och trygg samt flexibel i ditt arbete. Då vi försöker arbeta mycket med projekt önskar vi gärna någon som är kreativ och kommer med nya idéer. Vi är en väl inarbetad fristående förskola i Bandhagen. Otto består av tre åldersindelade avdelningar med både nya och gamla pedagoger. Totalt har vi 52 barn fördelade på 10 pedagoger varav en resurs. Vi har ett starkt samarbete mellan avdelningarna och delar med oss av våra kunskaper sinsemellan pedagogerna. Förskolan ligger nära både skog och parker och vi har två fina gårdar, en egen för de minsta barnen för att de ska kunna tulta runt i sin egen takt. Förskolans fokusområde just nu är barns inflytande där målet är att barnen ska få känna delaktighet och kunna påverka sin dag på förskolan. Vi vill uppmuntra barnen till att ta egna initiativ och välja aktiviteter utifrån eget intresse. Vår vision är att barnen ska få lärande och utveckling i en trygg och stimulerande miljö.

Vi kan erbjuda dig:

• Heltidsanställning
  • Arbetskläder
  • Fyra planeringsdagar per år
  • APT en gång per månad
  • Pedagoggrupper så som Språk/matematik/värdegrund osv.
  • Friskvårdsbidrag
  • Kompetensutveckling
  • Minst två gånger per år har vi aktiviteter tillsammans med personalen

Ring eller maila oss! Tel 08-86 79 94 Mail info@forskolanotto.se